Dutch

LAAT ONS VOOR EEN MILJOEN DONATIES VOOR DE WITTE HELMEN INZAMELEN

STEUN DE HELDEN VAN DE MENSHEID

In Syrië reppen de vrijwillige reddingswerkers van de Witte Helmen zich elke dag naar de plaats van bombardementen om mensen van onder het puin te halen en hen in veiligheid te brengen. Hun moedige en onbaatzuchtige werk heeft hoop gegeven aan miljoenen burgers.

De Witte Helmen zijn een onwaarschijnlijke groep helden. Deze voormalige kleermakers, bakkers, leraren en andere gewone Syriërs hebben zich in 2013 verenigd om levens te redden waar anderen alles in het werk stellen om deze te ontnemen. Ze hebben nu meer dan 114.431 levens gered. Maar vanwege het werk dat ze doen, worden de Witte Helmen en hun civiele beschermingscentra vaak tot doelwit genomen. Russische vliegtuigen en van het Syrische regime bombarderen burgers en keren daarna terug om de reddingswerkers en de medische hulpverleners die komen helpen te bombarderen.

Laat ons samen helpen om het reddingsmateriaal en de ambulances te vervangen die ze in de bombardementen hebben verloren. Laat ons graafuitrustingen kopen, zodat ze zware betonnen platen kunnen weghalen, waaronder overlevenden in het puin zijn bedolven. Laat ons zorgen voor de medische verzorging van gewonde Witte Helmen en zorg dragen voor de families van de 146 vrijwilligers die bij de uitvoering van hun taak werden gedood.

Help ons om over de hele wereld voldoende geld in te zamelen zodat elke Witte Helm weet dat zijn werk gedragen wordt door de grote liefde en steun van mensen over de hele wereld.

Geef aub wat u kunt - deze dappere vrijwilligers geven alles.

HET REDDEN VAN EEN LEVEN IS HET REDDEN VAN DE HELE MENSHEID

De 3.000 vrijwilligers van de Witte Helmen zijn verenigd door hun motto: 'het redden van een leven is het redden van de hele mensheid'. Laat ons hun nobele missie steunen.

Ambulance

Ambulance

$15,000
Nacht in intensive care

Nacht in intensive care

$300.00
Reddingstouw

Reddingstouw

$218.83
Helm

Helm

$144.64
Brandblusser

Brandblusser

$93.34
EHBO-doos

EHBO-doos

$89.23
Elleboog- en kniebeschermers

Elleboog- en kniebeschermers

$48.02
Veiligheidsbril

Veiligheidsbril

$4.68

100% van het ingezamelde geld gaat rechtstreeks naar de Witte Helmen. Uw bijdrage zal het leven van de redders in Syrië veranderen - doneer royaal.

De Syrië-campagne organiseert deze geldinzameling. Wij zijn een wereldwijde pleidooigroep gewijd aan het mobiliseren van steun overal ter wereld voor een vrij en vreedzame Syrië. We hebben voor het eerst over het inspirerende werk van de Witte Helmen gehoord in het begin van 2014 en zetten ons sindsdien in om hen het profiel, het respect en de financiering te geven, die ze zo hard verdienen. Syrië is vol helden, niemand meer dan de Witte Helmen.

Donaties worden verwerkt via "The Voices Project" wat de officiële benaming is van de Syrië-campagne - die in het Verenigd Koninkrijk is geregistreerd. Het Syrië-campagne/ Voices project ontvangt geen geld van deze inzamelingsactie en al het ingezamelde geld gaat rechtstreeks naar de Witte Helmen.

Voor meer informatie over de Witte Helmen en de Syrië-campagne, raadpleeg de volgende snelkoppelingen:

www.whitehelmets.org
www.thesyriacampaign.org

Om in contact te komen met de organisatoren van de campagne, stuur een e-mail naar info@thesyriacampaign.org

Privacy beleid