Swedish

VI SAMLAR IN EN MILJON DOLLAR - A PEOPLE'S MILLION - FRÅN FOLKET TILL DE VITA HJÄLMARNA

STÖD MÄNSKLIGHETENS HJÄLTAR

Varje dag skyndar sig frivilliga räddningsarbetare från de Vita Hjälmarna till de ställen där bomberna fallit för att dra fram människor ur rasmassorna och föra dem i säkerhet. Deras modiga och osjälviska arbete har givit hopp till miljoner människor i civilbefolkningen.

De Vita Hjälmarna är osannolika hjältar. Dessa människor var en gång skräddare, bagare, lärare och andra vanliga syrier, som 2013 organiserade sig för att rädda de liv som andra anstränger sig så fruktansvärt för att släcka ut. De har nu räddat mer än 114 431 liv. Men de frivilliga i de Vita Hjälmarna och deras centra för civilbefolkningens försvar blir ofta till bombmål på grund av det arbete de utför. Civilbefolkningen bombas först av ryssarnas och den syriska regimens plan, som sedan återvänder för att bomba hjälparbetarna och deras medicinska personal som kommer till räddning.

Tillsammans kan vi hjälpa till med att ersätta räddningsutrustning och ambulanser som de har förlorat under bombningarna. Vi kan köpa grävmaskiner åt dem, så att de kan dra bort tunga betongklumpar som stängt in människor i rasmassorna. Vi kan se till att skadade medlemmar i de Vita Hjälmarna får vård och vi kan hjälpa familjerna till de 146 frivilliga som dödats under sitt arbete.

Hjälp oss att samla in tillräckligt med pengar i hela världen, så att de Vita Hjälmarna vet att deras arbete drivs framåt av ett stort stöd från människor överallt.

Ge vad du kan - dessa modiga frivilliga ger allt de har.

ATT RÄDDA ETT LIV ÄR ATT RÄDDA HELA MÄNSKLIGHETEN

TDe 3 000 frivilliga i de Vita Hjälmarna förenas av sitt motto "Att rädda ett liv är att rädda hela mänskligheten". Vi kan ge kraft åt deras osjälviska insats.

Säkerhetsglasögon

Säkerhetsglasögon

$4.68
Armbågs- och knäskydd

Armbågs- och knäskydd

$48.02
Första hjälpen-kit

Första hjälpen-kit

$89.23
Brandsläckare

Brandsläckare

$93.34
Hjälm

Hjälm

$144.64
Räddningslina

Räddningslina

$218.83
En natt på intensivvårdsavdelning

En natt på intensivvårdsavdelning

$300.00
Ambulans

Ambulans

$15,000

100 % av pengarna går direkt till de Vita Hjälmarna. Ditt bidrag ändrar livet för Syriens livräddare - var så generös du kan.

Denna insamling organiseras av Syrienkampanjen. Vi är en global stödgrupp som arbetar med att skapa stöd i hela världen för ett fritt och fredligt Syrien. Tidigt under 2014 hörde vi för första gången talas om de Vita Hjälmarnas inspirerande insatser, och sedan dessa har vi arbetat med att ge dem den profil, den respekt och de pengar som de så desperat förtjänar. I Syrien finns många hjältar, och de Vita Hjälmarna är bland de mest enastående.

Donationer hanteras av "The Voices Project" som är Syrienkampanjens juridiska namn, registrerat i Storbritannien. Syrienkampanjen/Voices Project får inga pengar från denna insamlingskampanj och allt som samlas in går direkt till de Vita Hjälmarna.

För att få veta mer om de Vita Hjälmarna och Syrienkampanjen kan du besöka dessa länkar:

www.whitehelmets.org
www.thesyriacampaign.org

För att kontakta kampanjorganisationen, skicka e-post till info@thesyriacampaign.org

Sekretesspolicy